Μόντε Κάρλο: Η ώρα για την πρώτη φετινή κούπα του Τσιτσιπά έφτασε!

Μόντε Κάρλο: Η ώρα για την πρώτη φετινή κούπα του Τσιτσιπά έφτασε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται σήμερα στη μάχη υπεράσπισης του τίτλου του στο Μonte-Carlo, απέναντι στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, μετρώντας 9 διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση.
Ο μεγάλος τελικός του του Έλληνα πρωταθλητή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 15:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6HD.

Ο Τσιτσιπάς, φαίνεται αποφασισμένος να φύγει από το Πριγκιπάτο, όπως ακριβώς και πέρυσι με το τρόπαιο και αυτό το απέδειξε στην πορεία των φετινών του αγώνων, που παρά τα εμπόδια κατάφερνε κάθε φορά να βγαίνει αλώβητος.

Απέναντί του φέτος ο σαφώς πιο άπειρος Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ο οποίος όμως διανύει μια απίστευτη εβδομάδα, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Νταβίντ Γκοφάν και Τέιλορ Φριτς.

Για τον 22χρονο Ισπανό, αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός γενικά στο tour, συνεπώς και ο 1ος σε διοργάνωση Masters. Για τον Τσιτσιπά, αντίθετα, αυτός θα είναι ο 19ος τελικός καριέρας και ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναζητήσει τον 9ο τίτλο του, 2ο σε Masters διοργάνωση και 1ο στη φετινή σεζόν.

Oι δυο φιναλίστ έχουν συναντηθεί στο παρελθόν τρεις φορές, με τον Στέφανο να προηγείται με 2-0 στις νίκες. Στα προημιτελικά του Monte-Carlo πέρσι είχαν συναντηθεί για 1η φορά και ο Ισπανός είχε εγκαταλείψει μετά από ένα σετ, το οποίο είχε πάρει ο Τσιτσιπάς με 7-5. Φέτος συναντήθηκαν ξανά, στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ, με τον Στέφανο να επικρατεί με 7-5, 6-7 (1), 6-4.

Ανεξάρτητα από την έκβαση του σημερινού τελικού, ο Τσιτσιπάς θα παραμείνει στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά θα εξασφαλίσει την άνοδο του στο Νο.2 της κατάταξης Race to Turin. Ο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με τη σειρά του, έχει εξασφαλίσει την πρώτη του είσοδο στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού θα είναι σίγουρα στο Νο.27, από το Νο.46 που βρίσκεται σήμερα. Αν κερδίσει τον τίτλο ο Ισπανός θα ανεβεί στο Νο. 20 του κόσμου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Court Rainier III:
12:30 Ραμ/Σαλίσμπουρι [1] v. Καμπάλ/Φάραχ COSMOTE SPORT 6HD
15:30 Τσιτσιπάς [3] v.Νταβίντοβιτς Φοκίνα COSMOTE SPORT 6HD

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X