Τραυματισμός γυναίκας στη γραμματεία στο Περιστέρι - Άρης! (VIDEO)

Τραυματισμός γυναίκας στη γραμματεία στο Περιστέρι - Άρης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός μιας υπαλλήλου της γραμματείας έχει προκαλέσει προσωρινή διακοπή στον αγώνα του Περιστερίου με τον Άρη, περίπου, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Για την ακρίβεια, 3:58’’ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά από σπρώξιμο του Χρήστου Σαλούστρου στον Άντονι Κάουαν Τζούνιορ ο βραχύσωμος γκαρντ του Άρη έπεσε πάνω στα προστατευτικά πλέξιγκλας που βρίσκονται μπροστά από τη γραμματεία.

Ένα από αυτά χτύπησε στο μέτωπο υπάλληλο της γραμματείας (τη συντάκτρια του φύλλου αγώνα) με συνέπεια τον τραυματισμό της.

Στη συνέχεια αποχώρησαν και τα υπόλοιπα μέλη της γραμματείας και μάλιστα από τα μεγάφωνα του γηπέδου ρωτήθηκε το κοινό αν μεταξύ των φιλάθλων υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντικαταστήσει την υπάλληλο έχοντας γνώση από δουλειά γραμματείας μπάσκετ! Τελικώς, μετά από περίπου δέκα λεπτά διακοπής το παιχνίδι άρχισε και πάλι δίχως όμως τη συντάκτρια του φύλλο αγώνα η οποία αντικαταστάθηκε από τον χρονομέτρη!


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X