«Τρένο» η ΑΕΚ Β', άνετο 1-3 στην Κρήτη με την Επισκοπή!

«Τρένο» η ΑΕΚ Β', άνετο 1-3 στην Κρήτη με την Επισκοπή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε 3-1 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο για την 32η αγωνιστική της Super League 2 με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Γιούση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρένο» πηγαίνει η  ΑΕΚ Β΄!

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-1 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο για την 32η αγωνιστική της Super League 2 και συνέχισε με πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Χρήστος Γιούσης υπέγραψε τη νίκη της ΑΕΚ με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στις αρχές του δευτέρου μέρους και έφτασε τα 16 φέτος.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν, αλλά η ομάδα του Παναγιωτάρα κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους και μάλιστα στις καθυστερήσεις να σκοράρει και τρίτη φορά. To τρίτο γκολ για την Ένωση σημείωσε ο Χριστόπουλος μετά από σέντρα του Γιούση.

Το ματς

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε το πρώτο 45λεπτο. Ήταν ένα ματς, όπου από πλευράς φάσεων δεν είχε να προσφέρει κάποια συγκίνηση. Η ΑΕΚ Β’ έψαχνε να βγει από τις πτέρυγες. Η Επισκοπή, ωστόσο, είχε γρήγορες επιστροφές και έτσι το 0-0 παρέμεινε έβς το τελευταίο σφύριγμα. Αν θέλει να ξεχωρίσει κανείς κάποιες φάσεις. Στο 17′ ο Κοσίδης και στο 21′ ο Τζούντα Γκαρσία επιχείρησαν να απειλήσουν. Στο 34′ οι Κρητικοί με φάουλ του Εμπόι έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον συνήθη… ύποπτο, Χρήστο Γιούση. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε στο 48′ το 1-0 για την Ένωση σκοράροντας για 15η φορά μέσα στη σεζόν!

Το 1-0 έδωσε… φτερά στους «κιτρινόμαυρους» που έφθασαν πολύ γρήγορα στο 2-0. Στο 51′ ο Σουμπουσάκης έκανε πέναλτι στον Γιούση, ο ρέφερι έδειξε… βούλα και ο Γιούσης με εύστοχο χτύπημα στο 52′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

H Επισκοπή μούδιασε αρχικά, αλλά σχετικά γρήγορα έβγαλε αντίδραση. Στο 55′ και στο 56′ είχε τεράστιες ευκαιρίες με τον Νοικοκυράκη και τον Εμπόι για να φθάσει, τελικά, το 2-1 με τον πρώτο στο 57′ με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο ρυθμός του ματς μετά το 70′ έπεσε αρκετά. Η ΑΕΚ Β’ κρατούσε μακριά την Επισκοπή και έψαχνε επί της ουσίας την ευκαιρία για ένα 3ο γκολ, με το οποίο θα «καθάριζε» το ματς. Και αυτό ήρθε στο 90+2′ με κεφαλιά του Χριστόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Γιούση.

Επισκοπή – ΑΕΚ Β’ 1-3

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης (18′ Σταθόπουλος), Τσάβος, Εμπόι, Νταρζίσιο, Σουμπασάκης (66′ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε.

ΑΕΚ Β’ (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Ραντόνια (67′ Σταμούλης), Πάρρας, Μπάμπης, Γερολέμου, Μάριο Μιτάι, Τζούντα Γκαρσία (86′ Μπούσης), Γιούσης, Κοσίδης (67′ Ε. Χριστόπουλος).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X