Μίλαν: Fund από το Μπαχρέιν αγοράζει τoυς «Ροσονέρι» έναντι ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Μίλαν: Τα πάει καλύτερα χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα εποχή «ξημερώνει» για τη Μίλαν! Τέσσερα χρόνια μετά από την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ιταλικού ποδοσφαιρικού «Κολοσσού» από την Elliott Management Corporation, το 2018, οι Αμερικανοί βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για να την πουλήσουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπτάζ του δημοσιογραφικού πρακτορείου Reuters η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων βρίσκεται μια «ανάσα» από τη συμφωνία με το fund από το Μπαχρέιν ονόματι Investcorp για την πώληση των «Ροσονέρι». Οι Έλιοτ βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της UEFA για την εμπλοκή στα διοικητικά της Λιλ και για αυτό θέλουν να απεμπλακούν από τους Μιλανέζους.

Η Investcorp διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία όπως ιδιωτικά κεφάλαια, ακίνητα, υποδομές και έχει στη διάθεση της περισσότερα από 42 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά του fund από τα Μπαχρέιν φτάνει το ένα δισκεκατομμύριο ευρώ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X