Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για Πέδρι

Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για Πέδρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασχημα τα νέα για την Μπαρτσελόνα καθώς ο Πέδρι που τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα χάσει όλη τη σεζόν.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο νεαρός μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο και, παρότι η ανακοίνωση των Καταλανών δεν το αποσαφηνίζει, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο 19χρονος διεθνής δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Πέδρι ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από τραυματισμούς, πιθανότατα λόγω της υπερβολικής επιβάρυνσής του κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Στην πρώτη σεζόν του ως επαγγελματίας, ο νεαρός χαφ έπαιξε συνολικά σε… 73 αγώνες με την Μπαρτσελόνα, την εθνική ανδρών της Ισπανίας (αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης του EURO 2020), αλλά και την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας στο Τόκιο. Έχασε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μισού της σεζόν λόγω προβλημάτων στον τετρακέφαλο και επανήλθε στις 12 Ιανουαρίου, έχοντας έκτοτε 18 συμμετοχές και 5 γκολ με τους «μπλαουγκράνα».

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Πέδρι υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2026 με τον καταλανικό σύλλογο, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να ορίζεται στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X