Monte Carlo Masters: Πανηγυρικά στου «8» ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Λάσλο Τζέρε

Roland Garros: Συγκλονιστικός Τσιτσιπάς, έπαιξε σαν Ελληνας, ήττα στα σημεία (3-2) από τον Τζόκοβιτς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάσλο Τζέρε ζόρισε (ξανά) τον Στέφανο Τσιτσιπά, όμως ο Ελληνας τενίστας ανέβασε ταχύτητα όταν έπρεπε και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο νούμερο 5 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα, ωστόσο ο Σέρβος αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε.

Στο 1ο σετ οι δύο αθλητές πήγαιναν μαζί, διατηρώντας τα σερβίς τους, μέχρι το 5-5, εκεί όπου ο Στέφανος έκανε το 6-5 και με μπρέικ κατέκτησε το 1ο σετ με 7-5.

Παρόμοιο σκηνικό και στο 2ο σκηνικό. Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο γκέιμ στο σερβίς του, ο Σέρβος απάντησε με τον ίδιο τρόπο και αυτό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ, που βρήκε τους δύο αθλητές σε απόλυτη ισορροπία (6-6).

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Τζέρε δεν πατούσε καλά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Στέφανος και με 7-1 πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X