Champions League: «Γλυκιές» ισοπαλίες σε Μαδρίτη (0-0) και Ανφιλντ (3-3) για Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ

Champions League: «Γλυκιές» ισοπαλίες σε Μαδρίτη (0-0) και Ανφιλντ (3-3) για Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκαν Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πάλεψε δίχως όμως να τα καταφέρει η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην -σαφώς ανώτερη- Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που… ζορίστηκε σήμερα, κατάφερε να περάσει στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, για 2η σερί χρονιά, όπου και θα αντιμετωπίσει την έτερη ομάδα της Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο βέβαια, για να φτάσει στο σημείο να πιέσει τη Σίτι τα… χρειάστηκε στο πρώτο μέρος, με τον Όμπλακ ουσιαστικά να την κρατάει στο παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 31ο λεπτό όταν αρχικά ο Φόντεν με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκιντογκάν έπιασε την κεφαλιά αλλά έκοψε ο Φελίπε.

Αφού κατάφερε να μείνει ζωντανή η Ατλέτικο στο δεύτερο ημίχρονο διεκδίκησε τις όποιες πιθανότητες είχε για να στείλει το ματς στην παράταση.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε κατάφερε να περιορίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο δικό της μισό και να την κάνει να παίξει… σαν Ατλέτικο. Είχε πολλές σημαντικές στιγμές, ωστόσο αφενός η αστοχία και αφετέρου ο Έντερσον στέρησαν το γκολ από τους «Ροχιμπλάνκος», ώσπου στο 89′ σημειώθηκε σύρραξη όταν ο Φόντεν έπεσε στο χορτάρι από μαρκάρισμα και ο Σάβιτς επιχείρησε να τον βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο Φελίπε είδε απευθείας κόκκινη με τον διαιτητή να θεωρεί ότι μετά το μαρκάρισμα στον Φόντεν τον χτύπησε επίτηδες.

Η στιγμή αυτή έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές στο 90+8 και στο 90+11, με τους Καράσκο και Κορέα, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Έντερσον κράτησε το «μηδέν» και έστειλε τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στους «4» δίχως να ζοριστεί η Λίβερπουλ ύστερα από ματς… διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Σε ένα ματς όπου νικητής ήταν… το ποδόσφαιρο Λίβερπουλ και Μπενφίκα ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τους «Κόκκινους» να περνούν στα ημιτελικά δίχως να έχουν κερδίσει στο «Ανφιλντ» στα νοκ άουτ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, από τη στιγμή που στο 21ο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ, με τον Τσιμίκα να εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και τον Κονατέ να πηδά ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Αυτό το τέρμα δεν πτόησε τους Πορτογάλους, οι οποίοι είχαν πάει στην Αγγλία για να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουν ό,τι μπορούν.

Έτσι, αφού στο 23′ ακυρώθηκε το γκολ του Νούνιεθ για οφσάιντ, στο 34′ έφερε το ματς στα ίσια με εξαιρετικό πλασέ του Γκονσάλο Ράμος, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι «Κόκκινοι» μπήκαν φορτσάτοι και στο 55ο λεπτό ο Φιρμίνο με πλασέ προ κενής εστίας έπειτα από την ασίστ του Ζότα έβαλε τους γηπεδούχους ξανά μπροστά στο σκορ και 10 λεπτά αργότερα (65′) ο Τσιμίκας εκτέλεσε όμορφα το φάουλ από αριστερά και ο Βραζιλιάνος εξ επαφής πλάσαρε για το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι ούτε τότε τα παράτησαν. Στο 73’ ο Γριμάλδο έβγαλε πανέμορφη κάθετη στον Γιάρεμτσουκ, που έφυγε στο όριο, πέρασε και τον Άλισον και σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 3-2 και στο 83’ μετά από γέμισμα από την άμυνα ο Ζοάο Μάριο κατέβασε και ουσιαστικά έβγαλε ασίστ στον Νούνιεθ που πλάσαρε όμορφα για το 3-3, που ήταν και το τελικό σκορ, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X