Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Ο Σαμπανάτζοβιτς παραμένει 4 μήνες εκτός για ένα «μικρό καθαρισμό» από τον Δεκέμβρη!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Ο Σαμπανάτζοβιτς παραμένει 4 μήνες εκτός για ένα «μικρό καθαρισμό» από τον Δεκέμβρη!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr φέρνει στο φως στοιχεία για την αποκατάσταση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, του πιο φιλόδοξου project της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και φιλόδοξα projects της ΑΕΚ Β’, το οποίο όμως είναι εδώ και τέσσερις μήνες «εγκλωβισμένο» στην αποθεραπεία.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ της ΑΕΚ έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στην Super League 2, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και ήταν μαζί με τον Μουστακόπουλο οι MVP της πολύ καλής πορείας της δεύτερης ομάδας στην αρχή. Πρόλαβε να παίξει μόλις 6 ματς, όπου η ΑΕΚ είχε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Όμως από τα μέσα Δεκεμβρίου ένιωσε ενοχλήσεις και έκτοτε… παραμένει εκτός.

Το story του τραυματισμού του Σαμπανάτζοβιτς

Πιο συγκεκριμένα, έπαιξε τελευταία φορά στις 12 Δεκεμβρίου απέναντι στα Χανιά, στις 23 Δεκεμβρίου έκανε «επέμβαση ενός μικρού καθαρισμού στην ποδοκνημική από το περσινό διάστρεμμα που είχε υποστεί στη Βοσνία με τη Ζελέζνιτσαρ», όπως είχε ενημερώσει επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ και έκτοτε δεν έχει ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ακόμη!

Η αποκατάσταση του έγινε από τους αρμοδίους της πρώτης ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, αλλά καθυστέρησε περισσότερο από όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά. Είχε υπολογιστεί ότι τον Φεβρουάριο θα είναι έτοιμος, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Τον Μάρτιο οι υπεύθυνοι της πρώτης ομάδας τον έστειλαν στην ΑΕΚ Β’, όμως οι πόνοι στον αστράγαλο δεν είχαν υποχωρήσει. Και έτσι αμέσως επέστρεψε για αποκατάσταση στην πρώτη ομάδα.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Ο Σαμπανάτζοβιτς παραμένει 4 μήνες εκτός για ένα «μικρό καθαρισμό» από τον Δεκέμβρη!

Δύσκολα να προλάβει ματς φέτος

Τον Μάιο ο Σαμπανάτζοβιτς θα κλείσει τα 23 του και φέτος περίμενε πως και πως να πάρει χρόνο συμμετοχής και δείξει την αξία του, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 6 παιχνίδια. Και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει άλλο παιχνίδι της ΑΕΚ Β’ στην Super League 2. Παρότι από την Ένωση θεωρούν ότι σύντομα θα μπει ξανά στις προπονήσεις…

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη μετά το Πάσχα είναι η τελευταία αγωνιστική της σεζόν με αντίπαλο την Κηφισιά, ενώ από αύριο μέχρι και εκείνη την ημέρα οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν 5 ματς. Δηλαδή, ματς κάθε 3-4 μέρες. Άρα θα είναι δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα…

Προφανώς και το να απουσιάζει για ένα «μικρό καθαρισμό» ένας ποδοσφαιριστής από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα και οι εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι δεν θα παίξει ξανά φέτος, αποτελεί (μεγάλο) πρόβλημα για το κλαμπ, το οποίο επένδυσε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει πριν λίγα χρόνια.

Επηρεασμένος ο παίκτης

Αυτές τις ημέρες ο Σαμπανάτζοβιτς συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης του από τους υπευθύνους της πρώτης ομάδας και όλο αυτό τον έχει επηρεάσει αρκετά, όπως αναφέρει σε συμπαίκτες του.

Και επειδή δεν έχουμε ιατρικές γνώσεις, θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τους αρμοδίους της ΑΕΚ για την περίπτωση αυτή αλλά και για το πως κύλησε η αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή εδώ και 4 μήνες.

Tέλος, το συμβόλαιο του Σαμπανάτζοβιτς με την ΑΕΚ εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ με την πρώτη ομάδα έχει παίξει συνολικά σε 420 λεπτά σε 17 παιχνίδια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X