Πρεμιέρα Τσιτσιπά και επιστροφή Τζόκοβιτς

Indian Wells: Γλίτωσε το... Σοκ ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μονομαχεί περίπου στις 18.00 (Cosmote Sport 6) στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης με τον επικίνδυνο Φάμπιο Φονίνι, Νο.32 στον κόσμο και πρωταθλητή του 2019, στο πρώτο του χωμάτινο παιχνίδι για το 2021. Στο head to head ο Στεφ προηγείται με 3-0.

Οι προσδοκίες στη συγκεκριμένη επιφάνεια είναι σίγουρα υψηλές για τον 23χρονο τενίστα, όμως και το άγχος θα είναι μεγάλο καθώς καλείται να υπερασπιστεί πολλούς βαθμούς λόγω των εξαιρετικών περσινών του εμφανίσεων.

Ο νικητής του αγώνα θα παίξει στη φάση των «16» με έναν εκ των Λορέντζο Σονέγκο, Ίλια Ιβάσκα.

Τα φώτα, πάντως, συγκεντρώνει σήμερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επιστρέφει στο tour μετά από σχεδόν δύο μήνες και είναι έτοιμος για μια «γεμάτη» χωμάτινη σεζόν. Ο πρώτος του αντίπαλος είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Το εισιτήριο για τους «32» του τουρνουά πήραν χθες οι Γιάνικ Σίνερ, Χούμπερτ Χούρκατς, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Μάριν Τσίλιτς, Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Μπούμπλικ, μάλιστα, χρειάστηκε τρία σετ για να λυγίσει τον Σταν Βαβρίνκα, που έκανε το comeback του στο tour, και έκανε αίσθηση μετά τη λήξη του αγώνα, όταν επανέλαβε ότι… μισεί το χώμα. Της… σχολής Νικ Κύργιου και αυτός!

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X