Τούχελ: «Ο Βέρνερ πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται»

Τούχελ για Βέρνερ: «Οταν μια γυναίκα δεν θέλει δείπνο, δεν θα την αναγκάσεις»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόδοση του Τίμο Βέρνερ στην εκτός έδρας επιβλητική νίκη της Τσέλσι απέναντι στην Σαουθάμπτον (6-0) εξήρε με δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Τούχελ.

Ο Τόμας Τούχελ εξήρε την απόδοση του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στην εμφατική εκτός έδρας νίκη της Τσέλσι με 6-0 επί της Σαουθάμπτον, αλλά πρόσθεσε, ότι ο Γερμανός επιθετικός, χρειάζεται ακόμη προσαρμογή στο «σκληρό» παιχνίδι της Premier League.

«Πήρε την ευκαιρία και θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά φυσικά αυτές είναι οι εμφανίσεις που χρειάζονται οι επιθετικοί και χρειαζόμαστε από τους επιθετικούς. Είναι δούναι και λαβείν», είπε ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε:

«Υπογράφοντας στην Τσέλσι, εντάσσεσαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο και πρέπει να ανταποκριθείς σε αυτό. Πρέπει να αποδεχθείς την πίεση που συνεπάγεται και πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα καλή, αλλά πρέπει ακόμη, να μάθει να προσαρμόζεται σε τέτοιες στιγμές, γιατί έπαιζε σε μια μεταβατική ομάδα στο παρελθόν, και μερικές φορές έχουμε πολλή κατοχή μπάλας. Πρέπει να προσαρμοσθεί στην φυσική κατάσταση του πρωταθλήματος. Είναι ακόμη μια διαδικασία και η διαδικασία σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ήταν ένα μεγάλο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X