Ντε Μπρόινε: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο»

Ντε Μπρόινε: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρατείνεται η αγωνία στην κορυφή της Premier League, μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής, Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (2-2), για την 32η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το τελικό σκορ διατηρεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο Ντε Μπρόινε μίλησε μετά το παιχνίδι και τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε εξαιρετικά και είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. «Ηταν σκληρό το ματς. Για να είμαι δίκαιος, πιστεύω ότι παίξαμε εξαιρετικά. Ήταν πολύ καλός ο τρόπος παιχνιδιού μας και θα έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπρεπε να είχαμε περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά παρόλα αυτά ήμασταν μπροστά στο σκορ», δήλωσε αρχικά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε:

«Ο τρόπος που αρχίσαμε το δεύτερο ημίχρονο ήταν απογοητευτικός. Γενικά πάντως παίξαμε σπουδαία και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Η φάση στο 94ο λεπτό ήταν πολύ μεγάλη. Ο Μαχρέζ επέλεξε να ξεγελάσει τον Αλισον και αν έμπαινε θα ήταν ένα γκολ θαύμα. Παίξαμε πολύ καλά, νομίζω πως είχαμε το πάνω χέρι απέναντι στην Λίβερπουλ και έπρεπε να νικήσουμε».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X