Μάντεν: Εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση VAR στο ΑΕΚ - Αρης (VIDEO)

Μάντεν: Εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση VAR στο ΑΕΚ - Αρης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Ο Ρόμπερτ Μάντεν ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, ΟΑΚΑ. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή επίσκεψη του Σκωτσέζου, καθώς είχε οριστεί και στο ΠΑΟΚ – Άρης 0-1, τον περασμένο Νοέμβριο.

Κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10/04) ο Σκωτσέζος ρέφερι επισκέφθηκε την Ακρόπολη, ενώ λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την επίσκεψή του στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του VAR. Οπως μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά, ο Μάντεν έμεινε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση που αντίκρισε.

«Ενα από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια στο καταπληκτικό κέντρο ελέγχου VAR στην Ελλάδα. Θέλετε να υπάρχει VAR και στη Σκωτία τη νέα σεζόν;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μάλιστα κι ένα βίντεο από την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

«Άλλη μια υπέροχη εμπειρία από τη διαιτησία του αγώνα των play off της ελληνικής Super League μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στην Αθήνα. Φανταστική συνεργασία με Έλληνα τέταρτο διαιτητή και AVAR με κορυφαίο Πορτογάλο VAR», είναι η λεζάντα του παρακάτω βίντεο.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X