Φαμπιάνο : «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η νίκη με την ΑΕΚ»

Φαμπιάνο : «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η νίκη με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Φαμπιάνο Λέισμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ομαδική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του Άρη απέδωσε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των play-off της Super League.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος στόπερ, υπογράμμισε πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να παίξουν έχοντας την ίδια απόδοση και ενάντια στον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι όλοι όσοι παίξαμε, κάναμε σωστά την δουλειά μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό, πετύχαμε τον στόχο μας απόψε και κρατάμε μόνο αυτό. Όλα τα παιχνίδια των play-off είναι δύσκολα, πιστεύω ότι δεν έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας αλλά αν δεν μπορούμε να κερδίζουμε τουλάχιστον να μην χάνουμε», ανέφερε αρχικά ο MVP σήμερα (10/4) των «κιτρινόμαυρων» στην κάμερα της Cosmote TV για να προσθέσει:

«Η σημερινή νίκη είναι ένα έξτρα κίνητρο για τα επόμενα παιχνίδια, ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας και αυτό που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε καλή απόδοση, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X