Μάχη... στήθος-στήθος στο Survivor: Με αυτά τα πλάνα «κλέβει» τον τίτλο της πιο αποκαλυπτικής παίκτριας η Ναυσικά από τη Σοφιάνα (VIDEO)

Μάχη... στήθος-στήθος στο Survivor: Με αυτά τα πλάνα «κλέβει» τον τίτλο της πιο αποκαλυπτικής παίκτριας η Ναυσικά από τη Σοφιάνα (VIDEO)

Ολα έδειχναν... Σοφιάνα, αλλά η Ναυσικά «κλέβει» εσχάτως τα βλέμματα στο Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλές οι μάχες στο στίβο μάχης στο Survivor, όμως την τηλεθέαση στα ύψη την ανεβάζουν οι ίντριγκες, αλλά και τα αποκαλυπτικά πλάνα που μας χαρίζει ο σκηνοθέτης σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

Στην αρχή του φετινού Survivor η Σοφιάνα Αβραμάκη έδειχνε ότι έπαιζε δίχως αντίπαλο για τον τίτλο της πιο αποκαλυπτικής παίκτριας.

Η παίκτρια των Μπλε ήταν η αγαπημένη του σκηνοθέτη, ο οποίος φρόντιζε να ζουμάρει στα κατάλληλα σημεία.

Παρόλα αυτά λίγο πριν από την ένωση των ομάδων φαίνεται ότι οδεύουμε προς ανατροπή, καθώς η αναγεννημένη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρίσκεται παιχνιδιάρικη διάθεση και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε τρόπο.

Χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο, εκεί που με τις υπόλοιπες παίκτριες των Κόκκινων ξεκίνησε να παίζει αμέριμνη στη θάλασσα.

Εσείς τι λέτε; Σοφιάνα ή Ναυσικά;

Δείτε τες και αποφασίστε:





ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X