Formula 1: Ασταμάτητος ο Λεκλέρκ και στην Αυστραλία - «Δράμα» για Φερστάπεν και Σάινθ

Formula 1: Ασταμάτητος ο Λεκλέρκ και στην Αυστραλία - «Δράμα» για Φερστάπεν και Σάινθ

Ο Σαρλ Λεκλέρ κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος στο Grand Prix της Μελβούρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μονόλογο εξελίχθηκε το Grand Prix στη Μελβούρνη!

Εκμεταλλευόμενος την pole position και τις ατυχίες αρκετών ανταγωνιστών του, ο Σαρλ Λεκλέρ οδήγησε την κούρσα από την αρχή ως το τέλος χαρίζοντας στον εαυτό του και τη Ferrari τη δεύτερη φετινή νίκη και αυξάνοντας σημαντικά τη διαφορά του στη βαθμολογία, μετά την αποκαρδιωτική εγκατάλειψη του Φερστάπεν.

Δεύτερος τερμάτισε ο Πέρεζ και 3ος ο Ράσελ.

Ο αγώνας βέβαια σημαδεύτηκε από τις «ηχηρές» εγκαταλείψεις των Φερστάπεν και Σάινθ.

Ο Βελγο-Ολλανδός αρχικά δεν μπόρεσε να «χτίσει» πάνω στη νίκη του στην Τζέντα και εγκατέλειψε στον 39ο γύρο ενώ ήταν δεύτερος. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενημέρωσε για μια περίεργη μυρωδιά, πήρε εντολή να σταματήσει και όταν βγήκε καπνός από τη μηχανή του ο αγώνας γι’ αυτόν έλαβε πρόωρο τέλος.

Βέβαια, μόλις στον δεύτερο γύρο κι αφού είχε ήδη κατρακυλήσει από την 9η στην 14η θέση, ο Κάρλος Σάινθ έχασε τον έλεγχο της Ferrari, με αποτέλεσμα να κολλήσει στην αμμοπαγίδα. Στον 23ο γύρο είπε «αντίο» και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που μετά από απουσία δύο αγώνων λόγω κορωνοϊού, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρώτο του φετινό Grand Prix καθώς έπεσε με την Aston Martin στις μπαριέρες.

Τι ακολουθεί

Μετά από τρεις αγώνες σε Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία και Αυστραλία, η Formula 1 ταξιδεύει για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το τέταρτο Grand Prix της χρονιάς είναι το GP Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας στην θρυλική Ίμολα.

Ο αγώνας της Ίμολα θα διεξαχθεί το τριήμερο 22, 23 και 24 Απριλίου. Το GP της Εμίλια-Ρομάνια θα είναι το πρώτο που θα έχει sprint race, δηλαδή έναν μισάωρο αγώνα που θα καθορίσει την κατάταξη της Κυριακής, αλλά και θα δώσει βαθμούς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X