Διέλυσε την Σαουθάμπτον (0-6) η Τσέλσι και πάει με ψυχολογία στην Μαδρίτη (VIDEO)

Διέλυσε την Σαουθάμπτον (0-6) η Τσέλσι και πάει με ψυχολογία στην Μαδρίτη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι προβλημάτιζε στα τελευταία παιχνίδια, δέχθηκε τεσσάρα με ανατροπή από την Μπρέντφορντ, ενώ ο Μπενζεμά έκανε… πάρτι στο Stamford Bridge μεσοβδόμαδα.

Όμως στο St Mary’s η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε ένα εύκολο απόγευμα και μέσα σε 16′, καθάρισε την υπόθεση νίκη με τους Αλόνσο και Μάουντ να κάνουν νωρίς – νωρίς το 2-0.



Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν σταμάτησε στο 2-0 και πριν βγει το μισάωρο πέτυχε ακόμα δύο τέρματα σε δέκα λεπτά. Ο Βέρνερ αφού είχε δοκάρι, κατάφερε στο 21′ να πετύχει το πρώτο του γκολ στο παιχνίδι έπειτα από τραγικό λάθος της Σαουθάμπτον, με τον Χάβερτζ να πετυχαίνει το 4-0 του ημιχρόνου.



Στην επανάληψη η Βέρνερ και Μάουντ (49′-54′) πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα για τους «μπλε», με την Σαουθάμπτον του Χάσενχουτλ να μη μπορεί να κάνει φάση και τον κόσμο της να φεύγει από το 60ο λεπτό απο το γήπεδο.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X