Πάτρα: Απειλές για την ζωή του δέχεται ο Γρηγόρης Λέων (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απειλές για την ζωή του δέχεται ο Γρηγόρης Λέων (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι δέχεται απειλές πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που έχει αναλάβει την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας.

Απειλές δέχεται ο Γρηγόρης Λέων, ο ιατροδικαστής που έχει ασχοληθεί με το θρίλερ της Πάτρας αναλύοντας τα ευρήματα στις ιατροδικαστικές εκθέσεις των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας δηλώνει βέβαιος πως ο θάνατος τόσο της 6 μηνών Ίριδας όσο και της Μαλένας ήταν ασφυκτικός.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Twitter, ο Γρηγόρης Λέων επιβεβαιώνει το γεγονός πως δέχεται απειλές. Αναρτώντας ένα δημοσίευμα από το nassosblog.gr με τίτλο “Θρίλερ στην Πάτρα – Απειλές στον Λέων – “Θα σε βρούνε σφαγμένο””, ο ιατροδικαστής τονίζει: “Η αλήθεια έχει εχθρούς. Θα ζήσουμε χωρίς φόβο και θα τους αντιμετωπίσουμε και αυτούς”

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων το πρωί του Σαββάτου

Πάτρα: Απειλές για την ζωή του δέχεται ο Γρηγόρης Λέων (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X