«Δικέφαλος Αετός»: Μια ιστορία από την Πόλη! (ΦΩΤΟ)

«Δικέφαλος Αετός»: Μια ιστορία από την Πόλη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε σήμερα στον Δικέφαλο Αετό που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής και ο ΔΙΚΕΦΑΛΟC θυμάται και γιορτάζει. 13 Απριλίου 1924: Η αρχή της πιο όμορφης αθλητικής ιστορίας!

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟC. Το «Ευαγγέλιο» του ΑΕΚτζή έκλεισε ένα χρόνο ζωής και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ – ΣΟΦΙΑ». Δείτε πως εξελίσσονται τα έργα εντός γηπέδου. Η πρόοδος για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και των πάγκων, η σάουνα στα αποδυτήρια των παικτών, τα μπάκετ καθίσματα, η αίθουσα Τύπου, τα δημοσιογραφικά και οι πτήσεις του «Οδυσσέα»!

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ «ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟΝ». Ο «Δ» ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αφιέρωμα στο δεύτερο αστέρι! Στη Λοζάνη με την αύρα του μαγικού 1968 η ΑΕΚ σήκωσε ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο πρόεδρος του Α. Σ. Πέρα, Ανδρέας Ρομπόπουλος εξομολογείται στον «Δ»: «Η ΑΕΚ βγήκε από την καρδιά της Κωνσταντινούπολης και είμαστε όλοι οπαδοί της».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Άκης Χατζηαντωνίου, προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ κάνει απολογισμό της χρονιάς και μιλάει για το μέλλον.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Το γυναικείο τμήμα στην παρθενική του συμμετοχή, εξασφάλισε αήττητο την άνοδο στην Α1. Μιλούν αποκλειστικά στον «Δ»: Χριστίνα Κουτροδήμου, Τρισεύγενη Λυτριβή, Βασιλική Κίτσιου, Αγγελική Μαρσιάνα Τσίκνη και Μάγδα Μπανάση.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικά ρεπορτάζ, θέματα και αναλύσεις, αρθρογραφία από τους καλύτερους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, πλούσια παρασκήνια και μάθετε τα πάντα για όλα τα αθλήματα του «κιτρινόμαυρου» πλανήτη. Και όπως πάντα ένα απολαυστικό δισέλιδο από τον μυθικό Φ.Κ.

Μαζί με την εφημερίδα στην τιμή των 2 €!
Ένας αναπτήρας με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ σε δύο χρώματα για να επιλέξετε

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X