ΑΕΚ: Αισιοδοξία για το μέλλον του Κριχόβιακ

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για το μέλλον του Κριχόβιακ
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για το μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και προέκυψε εντελώς ξαφνικά και στα αποκαΐδια ενός πολέμου, αποτελεί γεγονός πως η ΑΕΚ έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς με τη συμφωνία της για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός σούπερ σταρ ήρθε ως το τέλος της σεζόν, εκμεταλλευόμενος τη μέριμνα της FIFA για παίκτες που αγωνίζονται στη Ρωσία και κάνει ήδη – όπως αναμενόταν – τη διαφορά. Κάνοντας ακόμα πιο έντονη την επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΚ και από την επόμενη περίοδο.

Σε επίσημο επίπεδο, από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο αναφορικά με το μέλλον του Κριχόβιακ. Αρκούνται να δρέπουν τους καρπούς μιας σπουδαίας μεταγραφικής προσθήκης, που μπορεί να κόστισε ακριβά, αλλά προσφέρει στην ΑΕΚ και την οδηγεί με ασφάλεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Ωστόσο, κανείς δεν θέλει να μπει τώρα σε κουβέντα για το μέλλον και να κάνει προβλέψεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X