Μενεγάκη: «Τα έχασα με τον λογαριασμό της ΔΕΗ» (VIDEO)

Μενεγάκη: «Τα έχασα με τον λογαριασμό της ΔΕΗ» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελένη Μενεγάκη υποστήριξε ότι έπαθε σοκ με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Η ακρίβεια και τα υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς ρεύματος είναι ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης των πολιτών αλλά και διάφορων τηλεοπτικών εκπομπών.

Ανάμεσα σε αυτές της εκπομπές ήταν και της Ελένης Μενεγάκη, όπου ήταν καλεσμένη η Ανθή Βούλγαρη και μίλησε για την ακρίβεια και συγκεκριμένα για τη ΔΕΗ.


Η Ελένη Μενεγάκη της είπε πως είναι ένα θέμα που πονάει ιδιαίτερα και υπενθύμισε όσα είχε πει πριν από μερικές ημέρες, όταν άνοιξε τον λογαριασμό ρεύματος και… τα έχασε με το ποσό.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει και είναι ένας λογαριασμός που πράγματι όταν αλλάζει έτσι δημιουργεί μεγάλη αστάθεια σε ένα σπίτι, σε μία οικογένεια. Γιατί έχουν κάνει τον προϋπολογισμό τους και ξέρουν, τόσα βγάζουμε τόσα μπορούμε να χαλάσουμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εμένα σκέψου την ταραχή που είχα τον προηγούμενο μήνα, μου ήρθε ένας λογαριασμός που πραγματικά τα έχασα. Και αυτόν τον μήνα μου ήρθαν με διαφορά δύο ημερών για το ίδιο σπίτι δύο λογαριασμοί με διαφορετικά νούμερα. Σήμερα θέλω να πάρω ΔΕΗ», κατέληξε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X