«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Μπεναβίδες, μένει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε»

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Μπεναβίδες, μένει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει τον Κάρλος Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε.

Αυτό αναφέρει το «onefootball», με τον δημοσιογράφο Λουίς Μέρλο να προσθέτει ότι η Ενωση έκανε ήδη πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού χαφ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ δίνει συμβόλαιο έως το 2026 τον Μπεναβίδες με καλές αποδοχές.  Πρόκειται για παίκτη ο οποίος έχει 10 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος, ενώ όταν τον αγόρασε (το 2018) η Ιντεπεντιέντε από την Ντεφενσόρ έδωσε 2,5 εκατ. δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα για τον Μπεναβίδες

«Το συμβόλαιο του Κάρλος Μπεναβίδες με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε ο Ουρουγουανός είναι τώρα σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο και να υπογράψει προσύμφωνο.

Η Ιντεπεντιέντε αγόρασε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ της Ουρουγουάης για 2,5 εκατ. δολάρια το 2018. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ έχει έτοιμη πρόταση να πάρει τον Μπεναβίδεζ. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού για να του παρουσιάσει επίσημη πρόταση: συμβόλαιο μέχρι το 2026 και καλές αποδοχές. Αυτό περιπλέκει τις πιθανότητες της Ιντεπεντιέντε να πείσει τον παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το σύλλογο.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπεναβίδες μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και δεν θα αφήσει κανένα οικονομικό όφελος στην ομάδα. Σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των μάνατζερ του παίκτη. Σε αυτή θα παρουσιαστεί νέα πρόταση στον Ουρουγουανό για επέκταση του συμβολαίου. Από εκείνη τη στιγμή όλα θα είναι στα χέρια του Μπεναβίδεζ και του εκπροσώπου του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X