Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί της Ρούλας κι ας πάω φυλακή μετά» (VIDEO)

Μάνος Δασκάλακης: Η μοναδική ερώτηση που θα του κάνουν οι Αρχές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας, έχει αλλάξει στάση, δηλώνοντας μάλιστα προχθές παράσταση πολιτικής αγωγής.

Χθες, ο Μάνος Δασκαλάκης μετέβη στην ανακρίτρια όπου και κατέθετε επί 3 ώρες για τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης κόρης του.


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση της Πάτρας, με τον κόσμο να περιμένει την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη σήμερα το βράδυ προκειμένου να δει τι νέο θα αποκαλύψει. Και όπως μπορεί να δει κανείς από το νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί, αναμένεται να είναι ένα επεισόδιο που θα συζητηθεί.

Ο λόγος;

Η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη. Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, ο πατέρας των τριών παιδιών ακούγεται να λέει: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά» ενώ ερωτηθείς από την Αγγελική Νικολούλη: «Και με το όνειρο, τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα» ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση».

Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης τις τελευταίες ημέρες κάνει μια πλήρη μεταστροφή και διαχωρίζει πλήρως και ρητώς τη θέση του από την Ρούλα Πισπιρίγκου αδειαζοντάς την στα πάντα και αφήνοντας συνεχώς αιχμές.

Τώρα με τη συνέντευξη αυτή στην Αγγελική Νικολούλη, όπως τουλάχιστον φαίνεται από το μικρό αυτό απόσπασμα, όχι απλά διαχωρίζει τη θέση του αλλά στέκεται ολοκληρωτικά απέναντί της. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη πήγε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου σε μια ακόμη κίνηση πλήρους διαχωρισμού της θέσης του, σε σχέση με τη δική του.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X