«Πάγωσαν» με ατάκα Κατερινόπουλου για Καραϊβάζ»

«Πάγωσαν» με ατάκα Κατερινόπουλου για Καραϊβάζ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, το μεσημέρι της Πέμπτης 7ης Απριλίου, ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στον δολοφονηθέντα δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, καθώς στις 9/4 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μαφιόζικη δολοφονία του έξω από το σπίτι του.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, ενώ σε κάποιο σημείο δεν δίστασε να δώσει και μία on air συμβουλή στον Πέτρο Κουσουλό που τον άκουγε με προσοχή.

«Είχε ένα κακό, ό,τι μάζευε το κράταγε για τον εαυτό του… αν κάποια απ’ αυτά που κράταγε για τον εαυτό του τα είχε κρατήσει κάπου, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα ήταν στη φυλακή σήμερα… Ο Γιώργος μπήκε στη μύτη του οργανωμένου εγκλήματος που κατά τη δική μου εκτίμηση εμπλέκονται και εγκληματίες του λευκού κολάρου», είπε-μεταξύ άλλων- ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα για την ατάκα του Κατερινόπουλου

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X