Europa League: Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Λειψία (1-1) και Αταλάντα

Europa League: Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Λειψία (1-1) και Αταλάντα
Photo Credits: INTIME

Χωρίς νικητή το τρομερό ματς ανάμεσα σε Λειψία και Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα φοβερό ματς, με τρία δοκάρια, χαμένο πέναλτι και πολλές φάσεις, η Λειψία και η Αταλάντα έμειναν στο 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς.

Στο 17’ με τρομερό σουτ στο παραθυράκι ο Μουριέλ έκανε το 0-1 και στο 24’ ο Αντρέ Σίλβα με σουτ μέσα από την περιοχή είχε δοκάρι, όπως και ο Πάσαλιτς για τους Ιταλούς στο 45’ από δύσκολη θέση μέσα στην περιοχή.

Στο 58’ ο Ντεμιράλ έκανε πέναλτι στον Ν’ Κουνκού αλλά ο keeper της La Dea, Χουάν Μούσο, απέκρουσε την εκτέλεση του Αντρέ Σίλβα και στην επαναφορά το σουτ του Ορμπαν. Παρά το γεγονός αυτό η Λειψία ισοφάρισε στο 58’ με τον Τζαπακόστα να μην υπολογίζει καλά μετά από σέντρα και να βάζει αυτογκόλ.

Στη συνέχεια, μέσα σε ένα λεπτό η Αταλάντα έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά στο 64’ ο Σκαλβίνι μόνος του πλάσαρε ψηλά και στο 65’ το σουτ του Κούπμαϊνερς πήγε στο δοκάρι. Στο 82’ η Λειψία είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Σόμποζλαϊ και στις καθυστερήσεις έχασε τρελή τριπλή ευκαιρία αλλά το 1-1 παρέμεινε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X