Ανάλυση: Η εντολή Μαρτίνς «η μπάλα με κάθε τρόπο πάνω στα στόπερ της ΑΕΚ» δείχνει το πρόβλημα

Ανάλυση: Η εντολή Μαρτίνς «η μπάλα με κάθε τρόπο πάνω στα στόπερ της ΑΕΚ» δείχνει το πρόβλημα
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr σας παραθέτει τα στοιχεία του ντέρμπι αλλά και τι εντολή έδωσε ο Μαρτίνς για την άμυνα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε ένα σημαντικό βαθμό στο Καραϊσκάκη, αλλά παράλληλα και έχασε μία καλή ευκαιρία να κάνει διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού.

Και αυτό διότι η Ένωση πληρώνει για ακόμη μία φορά τα ατομικά λάθη. Του Μοχαμάντι, του Βράνιες, του Μήτογλου, γενικότερα της άμυνας της, αλλά και της συνολικής ανασταλτικής λειτουργίας της.

Ωστόσο, το πρόβλημα της ΑΕΚ φωτογραφίζεται ακριβώς από το σχέδιο που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enwsi.gr, η εντολή του Πορτογάλου κόουτς προς τους παίκτες που έχουν την ευθύνη ανάπτυξης των Πειραιωτών ήταν ξεκάθαρη. «Η μπάλα να πάει με κάθε τρόπο στην περιοχή, πάνω στα στόπερ της ΑΕΚ. Θα έρθει το γκολ» είπε ο Πορτογάλος κόουτς στην ανάλυση του αγώνα και στην προετοιμασία της ομάδας του.

Και δυστυχώς δικαιώθηκε. Ο Μοχαμάντι έκανε το ατομικό λάθος και ο Μασούρας έκανε ότι του είπε ο προπονητής. Η μπάλα κοντά στο τέρμα, στον χώρο ευθύνης των στόπερ. Εκεί βρισκόταν με κάποιο… τρόπο ο Καρβάλιο που νίκησε τον Στάνκοβιτς από κοντά για το 1-0.

Ανάλυση: Η εντολή Μαρτίνς «η μπάλα με κάθε τρόπο πάνω στα στόπερ της ΑΕΚ» δείχνει το πρόβλημα

Οι τελικές της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ δεν είναι… ίδιες

Επίσης χαρακτηριστικό είναι και το στοιχείο από την Opta, με τις 16 τελικές του ΟΣΦΠ στο ντέρμπι, εκ των οποίων οι 15 ήταν μέσα στην «κιτρινόμαυρη» περιοχή. Και αυτό δείχνει και το πρόβλημα της ΑΕΚ. Το κέντρο της άμυνας της, όπου ο Βράνιες ίσως έκανε την χειρότερη φετινή εμφάνιση του και ο Μήτογλου δεν έφτανε να «καθαρίσει» τα πάντα έχοντας και αυτός 2-3 ατομικά λάθη.

Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να χτυπήσει το ίδιο πάνω στον βαρύ Παπασταθόπουλο και τον ντεφορμέ Σισέ, παρότι είχε την μπάλα στα πόδια της και την κατοχή. Έφτιαξε 13 φάσεις η Ένωση, εκ των οποίων οι 7 ήταν μέσα στην περιοχή και έτσι τα Xgoals ήταν μόλις 1.51, έναντι 2.20 του ΟΣΦΠ.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχασε το ντέρμπι, αλλά η εικόνα της παραμένει προβληματική. Και αυτό πρέπει να το… σουλουπώσει στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ, αλλά να το διορθώσει ενόψει της νέας χρονιάς.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X