ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς επέστρεψε και κάνει τη διαφορά

ΑΕΚ: Ο Στάνκοβιτς επέστρεψε και κάνει τη διαφορά
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο φύλακας άγγελος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποτέλεσε την πρώτη ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΚ.

Ηταν κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, καθώς δεν είναι σύνηθες να έρχεται στα μέρη μας, ο βασικός τερματοφύλακας της (σχεδόν μόνιμης) πρωταθλήτριας Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, εν ενεργεία διεθνής με τη χώρα του και με μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή σε Champions League και Europa League. Στην ΑΕΚ των πολλών θεμάτων απασχόλησε κυρίως για τους λάθος λόγους, αλλά πλέον ο Στάνκοβιτς έδειξε για ποιον λόγο δαπανήθηκε 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ματς που η ΑΕΚ πιέστηκε κατά διαστήματα αρκετά και έδωσε σημαντικές ευκαιρίες στον αντίπαλο της για να σκοράρει, ο Στάνκοβιτς έγινε φύλακας άγγελος της «κιτρινόμαυρης» εστίας. Είχε ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις, με σημαντικότερη την εξουδετέρωση των τετ α τετ με Μασούρα και Ελ Αραμπί. Σε φάσεις που έδειχναν…μισό γκολ, ο Αυστριακός έδειξε κλάση και κράτησε την ΑΕΚ ζωντανή.

Διαβάστε περισσότερα για τον Στάνκοβιτς

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X