Βατσλίκ: «Δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία» (VIDEO)

Βατσλίκ: «Δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφυγε με την ισοπαλία από το Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τόμας Βατσλίκ να δηλώνει πως δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και πως οι Πειραιώτες έπρεπε να νικήσουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

«Δεν είμαι σίγουρος αν εί ναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν πιο επιθετικοί. Απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμα και πρέπει μετά την διακοπή των play off να είμαστε έτοιμοι και καλύτερα προετοιμασμένοι. Είναι περίεργη αυτή η διακοπή στο τέλος της σεζόν για δυο εβδομάδες.

Το πρόγραμμα θα είναι απαιτητικό. Σε δυο παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς από στημένες φάσεις και πρέπει να το διορθώσουμε, με την ευκαιρία της διακοπής. Χθές μιλούσαμε με τον Μασούρα για τις πάσες που έπρεπε να βάλουν την μπάλα…πίσω από την άμυνα της ΑΕΚ και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το πετύχαμε με την μακρινή πάσα που του έκανα. Η επιστροφή του Φορτούνη με κάνει χαρούμενο για εκείνον, γιατί έχει προσπαθήσει πολύ στην αποθεραπεία του. Είναι ένας καλός και ποιοτικός παίκτης».

Δείτε τις δηλώσεις του Τόμας Βατσλίκ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X