Σιμάνσκι: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα» (VIDEO)

Σιμάνσκι: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νταμιάν Σιμάνσκι μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να δηλώνει μετά το ματς πως το αποτέλεσμα τους δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς; «Ηταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Ειχαμε ένα καλό πρώτο 20λεπτο, δεχθήκαμε μετά γκολ, μετά ισοφαρίσαμε. Νομίζω είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία».

Για το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ; «Δεν μπορω να ξέρω τι έγινε στο γκολ. Σημασία έχει ότι σκοράραμε και ισοφαρίσαμε».

Για το γκολ που είχε πετύχει με τον ΠΑΟ και η ΑΕΚ κέρδισε, αλλά και τη γεύση του αφήνει το γκολ που πέτυχε τώρα και η ΑΕΚ ήρθε ισοπαλία; «Φέτος όσα γκολ έχω σκοράρει τα έχω πετύχει με το κεφάλι. Είναι μια καλή στιγμή για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Για τη συνεργασία του με τον Κριχόβιακ; «Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε στην ΑΕΚ. Για μένα είναι κάτι πολύ καλό. Είναι πολύ καλός παίκτης. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, βοηθάμε ο ένας τον άλλον μέσα στο παιχνίδι. Νιώθω ωραία μαζί του».

Δείτε τις δηλώσεις του Νταμιάν Σιμάνσκι μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X