Μπερτομέου: «Εάν παραμείνει η κατάσταση όπως είναι, δύσκολο να επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες»

Μπερτομέου: «Εάν παραμείνει η κατάσταση όπως είναι, δύσκολο να επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στο θέμα των ρωσικών ομάδων στη Euroleague.

Λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, η σεζόν στη Euroleague θα ολοκληρωθεί χωρίς τις ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνικς. Ο πρόεδρος και CEO της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στο Maxbet Radio για το μέλλον και το τι θα γίνει με τις ρωσικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πως έχει κυλήσει η σεζόν μέχρι τώρα. Δυστυχώς, είχαμε ξανά κάποια προβλήματα εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία»

Για το αν θα επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες: «Είναι νωρίς να πούμε, θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει μετά το Final Four. Θα δούμε πως θα είναι οι συνθήκες. Εάν παραμείνει η κατάσταση όπως είναι τώρα, το βλέπω πολύ δύσκολο να επιστρέψουν οι ρωσικές ομάδες. Τότε θα χρειαστεί να προτείνουμε κάποια πράγματα στις ομάδες».

Για το πως αξιολογεί το Eurocup και πόσες ομάδες θα προκριθούν στην Euroleague της νέας σεζόν: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη διοργάνωση. Έχει δείξει υψηλή ποιότητα, αλλά μία μόνο χρονιά δεν αρκεί για να αξιολογηθεί. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά με το συγκεκριμένο format. Ο κάτοχος θα παίξει σίγουρα στην Εuroleague. Θα έπαιζε και ο φιναλίστ, αλλά η Μονακό εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs και έτσι δεν γίνεται».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X