Μπουντεσλίγκα: Η Φράιμπουργκ δεν θα διεκδικήσει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Η Φράιμπουργκ δεν θα διεκδικήσει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φράιμπουργκ δεν θα κάνει ενέργειες για να κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Μπάγερν, που έπαιξε με 12 ποδοσφαιριστές για μερικά δευτερόλεπτα.

Επική γκάφα της Μπάγερν Μονάχου, που στο 85ο λεπτό του αγώνα με την Φράιμπουργκ (το σκορ ήταν ήδη 1-3) είδε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να κάνει μία φοβερή αλλαγή, βγάζοντας έναν παίκτη και βάζοντας… δύο!

Από λάθος συννενόηση στην διπλή αλλαγή των Σάμπιτσερ, Ζίλε αντί των Τολισό, Κομάν, οι Βαυαροί βρέθηκαν για 13 δευτερόλεπτα με 12 παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Την γκάφα πήραν χαμπάρι οι παίκτες των γηπεδούχων, που υπέδειξαν στον διαιτητή την γκάφα των Βαυαρών που άρον άρον έδωσαν εντολή στον Κομάν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

H Φράιμπουργκ έχει δικαίωμα να καταθέσει διαμαρτυρία προς τη DFB, προκειμένου να πάρει αυτή τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει, καθώς σύμφωνα με τον προπονητή της, Κρίστιαν Στράιχ, ο σύλλογος δεν σχεδιάζει να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες κατά των Βαυαρών.

«Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να προσφύγουμε σε τίποτα. Τηρούμε τους κανόνες, δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι ‘αυτό» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Φράιμπουργκ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X