Πρωτοφανής γκέλα της Μπάγερν Μονάχου: Επαιζε με 12 παίκτες κόντρα στην Φράιμπουργκ!

Πρωτοφανής γκέλα της Μπάγερν Μονάχου: Επαιζε με 12 παίκτες κόντρα στην Φράιμπουργκ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και πήρε εμφατική νίκη κόντρα στη Φράιμπουργκ (1-4) και ξέφυγε πάλι στο +9 από τη Ντόρτμουντ. Ωστόσο, μία αδιανόητη γκάφα της δεν την αφήνει ακόμα να πανηγυρίσει με σιγουριά, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της έφεσης από πλευράς Φράιμπουργκ. Ο λόγος; Οι Βαυαροί αγωνίστηκαν για ένα διάστημα με 12 παίκτες στο γήπεδο!

Όλα έγιναν στο 85ο λεπτό και τη στιγμή της αλλαγής των Ζάμπιτσερ-Ζίλε. Οι δύο παίκτες των Βαυαρών πέρασαν στο παιχνίδι, ωστόσο, μόνο ένας αποχώρησε από το γήπεδο και το ματς συνεχίστηκε με αριθμητική ανισορροπία, με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να βρίσκεται κανονικά στο χορτάρι ενώ θα έπρεπε να είναι στον πάγκο.

Ο διαιτητής, Ντίνκερτ, πληροφορήθηκε από τους ανθρώπους των γηπεδούχων για το συμβάν που κράτησε συνολικά μόλις 17 δευτερόλεπα και διέκοψε το παιχνίδι για περίπου 6 λεπτά, μέχρι να καταλάβει τι είχε προηγηθεί και να δώσει συνέχεια, αυτή τη φορά σε κατάσταση 11vs11.

Ερωτηθείς για το περιστατικό (με το σκορ στο 1-3), ο τεχνικός διευθυντής των Αετών, Γιόχερ Σάιερ, παραδέχθηκε ότι η αντικανονική υπεραριθμία της Μπάγερν δεν κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Φράιμπουργκ να καταθέσει διαμαρτυρία προς τη DFB, δηλώνοντας πως θα το εξετάσουν μετά το παιχνίδι.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X