«Μην πηγαίνετε κάθε μέρα βόλτα τον σκύλο σας» (VIDEO)

«Μην πηγαίνετε κάθε μέρα βόλτα τον σκύλο σας» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί όλοι μας να θεωρούμε ότι πρέπει να πηγαίνουμε καθημερινά βόλτα τον σκύλο μας, παρόλα αυτά μια εκπαιδεύτρια από την Αγγλία διαφωνεί.

Μιλώντας στη Mirror, η Niki French εξήγησε ότι «η αντικατάσταση της βόλτας με ασκήσεις και παιχνίδια στο σπίτι μπορεί να επιτρέψει στους σκύλους να εξασκηθούν σε πράγματα που τους λείπουν προκειμένου να ζουν πιο ήρεμοι.

Σε αντίθεση με τα όσα πιστεύουν οι περισσότεροι, τα σκυλιά με προβλήματα συμπεριφοράς μπορούν να ωφεληθούν περισσότερο αν προσπαθήσουμε να τα “εξαντλήσουμε” μέσω ασκήσεων.

Ο δίχρονος σκύλος μου είναι πολύ πιο ήσυχος και ήρεμος από τότε που σταμάτησα να τον πηγαίνω κάθε μέρα βόλτα, προτιμώντας να παίζω μαζί του παιχνίδια, όπως κρυφτό.

Πολλοί πελάτες μου με ανήσυχα σκυλιά παρατήρησαν ότι η συμπεριφορά τους βελτιώθηκε μετά από την αντικατάσταση μερικών περιπάτων από άλλες δραστηριότητες».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X