Κελαϊφί: «Ο Πέρεθ μου προσέφερε 400 εκατ. ευρώ για να μπει η Παρί στην European Super League»

Κελαϊφί: «Ο Πέρεθ μου προσέφερε 400 εκατ. ευρώ για να μπει η Παρί στην European Super League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί αναφέρθηκε στην European Super League, όπως και για την άρνησή του να ενταχθεί σε αυτήν.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και κλήθηκε να σχολιάσει την European Super League. Οπως τόνισε δεν γίνεται ο κόσμος να πεθαίνει στην Ουκρανία και να απασχολεί το θέμα της ESL.

«Με την ESL ή χωρίς αυτή – μισώ να λέω Super League – μιλάμε για τρεις ομάδες. Ξέρουν ότι δεν μπορεί να συμβεί. Ο κόσμος πεθαίνει στην Ουκρανία δεν έχει κάπου να κοιμηθεί και εμείς μαλώνουμε για τη Super League; Το πρόβλημα με τις ομάδες της ESL είναι ότι δεν έχουν σταθερότητα. Δεν έχουν ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό πλάνο. Μιλάνε για τα νομικά τους συμβόλαια.

Αυτό που ξεχνούν είναι πως το ποδόσφαιρο είναι μία κοινωνική σύμβαση» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως δέχθηκε κρούση από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, για να ενταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην European Super League. Μάλιστα η πρόταση που έφτασε στα χέρια του άγγιζε τα 400 εκατομμύρια ευρώ!

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μου μίλησε στον τελικό του Champions League. Του είπα ότι χαίρομαι να μιλήσουμε, αλλά το να κάνουμε πράγματα πίσω από την πλάτη μου δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω μεγάλα παιχνίδια. Ξέρω ότι το κοινό τα θέλει. Αλλά δεν μπορώ να πω σε ένα μικρό κλαμπ, ότι είναι έξω. Πρέπει να υπάρχει ανοιχτό σύστημα, όπου θα υπάρχει σεβασμός για όλους.

Θα μπορούσα να έχω πάρει το τσεκ των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Με κάλεσαν. Τότε, είπα όχι. Είπαν προς τα έξω ότι δεν με κάλεσαν, αυτό τα λέει όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Παριζιάνων.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X