«Αδειάζει» τη μάνα και την αδελφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου (VIDEO)

«Αδειάζει» τη μάνα και την αδελφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή της για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, η αστυνομία το διαψεύδει, ενώ το ίδιο φέρεται να κάνει και η κατηγορούμενη!

Χθες, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την επισκέφτηκαν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της.


Και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

Αφού μεταδόθηκαν οι καταγγελίες, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και η ίδια, φέρεται να τους απάντησε ότι αυτά που λένε η μητέρα και η αδερφή της, δεν ισχύουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, είπε ότι τα περί ξυλοδαρμού του τα είχε μεταφέρει και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν ότι για τα όσα καταγγέλθηκαν το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία και η Ρούλα Πισπιρίγκου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X