Παγκόσμιο ρεκόρ: 91.553 εισιτήρια στην Βαρκελώνη για αγώνα γυναικών! (vid)

Παγκόσμιο ρεκόρ: 91.553 εισιτήρια στην Βαρκελώνη για αγώνα γυναικών! (vid)
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης για ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών με τα 91.553 που έκοψε στο clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νούμερο μοιάζει ασύλληπτο, προκαλεί δέος!

Στην Βαρκελώνη 91.553 έκοψαν εισιτήριο για να δουν τον επαναληπτικό αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για το  Champions League.

Όχι των ανδρών. Των γυναικών! Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν επίσημα το απίστευτο αυτό νούμερο που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης για ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών και όσοι πλήρωσαν εισιτήριο, σίγουρα αποζημιώθηκαν.

Η dream team του γυναικείου ποδοσφαίρου επικράτησε με 5-2 και με συνολικό σκορ 8-3 προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, σε μία αναμέτρηση όπου σημειώθηκαν μερικά εξωπραγματικά γκολ που δύσκολα θα δει κανείς ακόμα και στο κορυφαίο ανδρικό επίπεδο!

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X