Κριχόβιακ: «Έγινε μόδα να με κρίνουν, αλλά τους απάντησα»

Με Κριχόβιακ η αποστολή της Εθνικής Πολωνίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ απάντησε στην κριτική που είχε δεχθεί από ΜΜΕ και φιλάθλους μετά τη σημαντική συνεισφορά του στη νίκη της Πολωνίας επί της Σουηδίας.

Η Πολωνία πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση, επικρατώντας 2-0 της Σουηδίας στο Χορζόφ και θα βρεθούν στο μεγάλο ραντεβού στο Κατάρ. Ο Κριχόβιακ άνοιξε το δρόμο της νίκης, αφού μπήκε στο β’ μέρος και κέρδισε το πέναλτι της λύτρωσης!

Ο 32χρονος μέσος της ΑΕΚ έδειξε ενοχλημένος για την κριτική που είχε δεχτεί, μετά την πρόκριση της Πολωνίας στο Μουντιάλ, γι’ αυτό και ξέσπασε λέγοντας:

«Ήταν λίγο άσχημο για μένα που έμεινα στον πάγκο στο ξεκίνημα. Είναι μάλλον αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, που δεν μου επέτρεψε να έχω αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμαστώ κατάλληλα. Ίσως να ήταν για καλό, γιατί αν έπαιζα από την αρχή όλοι θα τα είχαν μαζί μου. Έγινε λίγο μόδα να μου ασκούν κριτική. Όμως εγώ έδειξα πώς απαντώ στην κριτική. Όλοι δουλέψαμε σκληρά και το πιο σημαντικό είναι πως θα πάμε στο Μουντιάλ. Έχουμε φανταστικούς παίκτες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια, γιατί με τέτοια απόδοση δεν θα μπορούμε να πετύχουμε πολλά στα τελικά του Κατάρ», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X