Εγραψε ιστορία η Ανδόρρα: Πρώτη φορά δύο σερί νίκες!

Εγραψε ιστορία η Ανδόρρα: Πρώτη φορά δύο σερί νίκες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγραψε ιστορία η Ανδόρρα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μικρή και… αδύναμη ευρωπαϊκή (ποδοσφαιρικά) χώρα κατάφερε να επικρατήσει σε δύο σερί φιλικά παιχνίδια.

Η πρώτη νίκη της Ανδόρρας ήρθε στις 25 Μαρτίου με το 1-0 κόντρα στο Σεντ Κιτς και Νέιβις χάρη στο τέρμα του Αλάεζ στο 45’+1’ του αγώνα. Η δεύτερη ήρθε σήμερα αφού η Ανδόρρα επικράτησε με το ίδιο σκορ της Γρενάδα, με τον Μπερνάτ να σκοράρει στο 58ο λεπτό το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η Ανδόρρα ως τώρα είχε άλλες εννιά νίκες στην ιστορία της, από το 1996 και έπειτα που αποτέλεσε μέλος της UEFA και της FIFA.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Ανδόρρα είχε παραμείνει μία φορά στην ιστορία της για πέντε αγωνιστικές στη σειρά χωρίς ήττα, το 2018. Επικράτησε 1-0 του Λιχτενστάιν αρχικά και ακολούθησαν οι ισοπαλίες απέναντι σε Πράσινο Ακρωτήρι (0-0), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (0-0), Λετονία (0-0) και Καζακστάν (1-1).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X