Καιρός: «Κοκτέιλ» σκόνης, βροχής, ζέστης και περιορισμένης ορατότητας την Τρίτη σε όλη τη χώρα

Συννεφιά και βροχές την Παρασκευή -Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδυασμός νεφώσεων, πρόσκαιρων βροχοπτώσεων, αφρικανικής σκόνης και μικρής ανόδου της θερμοκρασίας περιλαμβάνει ο καιρός την Τρίτη σε όλη την χώρα.

Και αυτό σύμφωνα με το νέο δελτίο για τον καιρό του meteo.

Αναλυτικά ο καιρός αύριο

Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη (29/3) αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων σποραδικών βροχών στην Κρήτη και στα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τα δυτικά.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια καθώς και στα ανατολικά του Αιγαίου. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλους του 24ώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 20, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο από 5 έως 20, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο από 8 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 20, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X