Σκαλόνι για Μέσι: «Ας απολαύσουμε τώρα την μαγεία του»

Σκαλόνι για Μέσι: «Ας απολαύσουμε τώρα την μαγεία του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεονέλ Σκαλόνι κάλεσε τους φιλάθλους να απολαύσουν την μαγεία του Λιονέλ Μέσι, χωρίς να αναρωτιούνται μέχρι πότε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής θα αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Οπως τόνισε ο Αργεντινός ομοσπονδιακός προπονητής, «μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ο Μέσι θα πρέπει να σκεφτεί. Μετά το Μουντιάλ, θα πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό της κατάστασης. Αλλά προς το παρόν, ας εκμεταλλευτούμε την παρουσία του».

Λίγο μετά την νίκη με 3-0 επί της Βενεζουέλας, όπου σκόραρε, ο  Μέσι αποκάλυψε ότι θα σκεφθεί για το μέλλον του, μετά την κορυφαία διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ τον ερχόμενο χειμώνα.

«Αυτή την στιγμή σκέφτομαι το παιχνίδι που έρχεται με το Εκουαδόρ. Τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως, θα πρέπει να σκεφτώ πολλά πράγματα για το μέλλον» είχε πει ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X