Εθνική: Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες απέναντι στο Μαυροβούνιο

Εθνική: Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες απέναντι στο Μαυροβούνιο
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ελλάδας παίζει στις 21:00 εκτός έδρας με το Μαυροβούνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποσχέσεις άφησε η Εθνική Ελλάδος, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ, απέναντι στη Ρουμανία.

Η γαλανόλευκη σήμερα (21:00, Οpen TV, Cosmote Sport 1 HD) αγωνίζεται στην Ποντγκόριτσα απέναντι στο Μαυροβούνιο και παρ’ όλο που μιλάμε γι’ ακόμη ένα φιλικό, θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη, έτσι ώστε να χτίσει σερί και να τονώσει την ψυχολογία της, ενόψει των Nations League για το Euro 2024.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει σίγουρα να δει μία πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση, από τη στιγμή που στο Βουκουρέστι υπήρξε ένα μεγάλο κενό στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου απειλήθηκε έντονα το προβάδισμα που είχε πάρει.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, οι αλλαγές που θα κάνει αναμένεται να μην είναι πολλές.

Την εστία της Εθνικής θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος ή ο Πασχαλάκης, ενώ τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν Ρότα και Λύρατζης. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Τσιμίκας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος.

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρεθούν οι Σιώπης, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας. Αριστερό εξτρέμ θα ξεκινήσει ο Πέλκας, στα δεξιά θα βρεθεί ο Λημνιός και στην κορυφή «παίζεται» μεταξύ του Γιακουμάκη ή Παυλίδη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X