Το δίτερμα της ΑΕΚ: Τα γκολ του Τάνκοβιτς και η εικόνα των παικτών

Το δίτερμα της ΑΕΚ: Τα γκολ του Τάνκοβιτς και η εικόνα των παικτών
Photo Credits: INTIME

Το ρεπορτάζ του enwsi.gr από το δίτερμα της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα το πρωί πραγματοποίησε προπονητικό δίτερμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, λίγο πριν το διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο.

Η πρώτη ομάδα είχε πολλές απουσίες και έτσι… δανείστηκε παίκτες από την ΑΕΚ Β’ και έτσι σχηματίστηκαν οι ομάδες. Χαρακτηριστικό ότι είχε φορ τον νεαρό Πιτιλάκο. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-0 με γκολ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ενώ το δίτερμα έληξε 2-1 με τον Σουηδό να σκοράρει και το δεύτερο (ως αριστερό εξτρέμ), ενώ το τέρμα της δεύτερης ομάδας έβαλε ο Ιατρούδης.

Το δίτερμα είχε ένταση, η ΑΕΚ Β’ έκανε πολλές φάσεις και είχε καλή εικόνα, μα η πρώτη ομάδα δεν έδειξε διάθεση για το παιχνίδι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σβάρνα – Βράνιες προβλημάτισε αρκετά, με τον πρώτο να κάνει μάλιστα και πέναλτι.

Ο Φράνσον είχε καλή εικόνα με καλές επαφές με την μπάλα, τηρουμένων των δεδομένων του αντιπάλου, αλλά ο Σιμάνσκι ξεχώρισε περισσότερο δείχνοντας διάθεση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X