Απόψε όλη η ΑΕΚ βλέπει… Σάντος - Στις 21:45 με την Τουρκία

Σάντος: «Ο Καρντόσο θα δείξει καλά δείγματα δουλειάς και στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Όλα τα βλέμματα των ανθρώπων της ΑΕΚ στο ματς της Πορτογαλίας και στον Φερνάντο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλη η ΑΕΚ βλέπει Φερνάντο Σάντος απόψε το βράδυ.

Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της Ένωσης θα έχουν τα βλέμματα στραμμένα στο αποψινό (21.45- ΟPEN TV/ Cosmote Sport 1 HD) ματς της Πορτογαλίας με την Τουρκία, ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο και ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Πορτογάλου τεχνικού στην ΑΕΚ.

Ο Σάντος είναι πρώτος στη λίστα για τον πάγκο της Ένωσης, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να μπει τέλος στην παρουσία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δηλώσει ότι στην περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση με την Πορτογαλία στην τελική φάση του Μουντιάλ τότε και θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Κάτι που σαφώς εύχονται στην ΑΕΚ.

Τι θα πρέπει να συμβεί για να φύγει ο Σάντος από τον πάγκο της Πορτογαλίας; Είτε να μην πάρει την πρόκριση σήμερα απέναντι στην Τουρκία, είτε εάν τα καταφέρει σήμερα, να μην… τα καταφέρει στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία – Β. Μακεδονία στις 29 του μήνα, δηλαδή, την ερχόμενη Τρίτη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X