Ένα μεγάλο what if θα ακολουθεί την πορεία του Στέφανου Δέδα στην ΑΕΚ

Ένα μεγάλο what if θα ακολουθεί την πορεία του Στέφανου Δέδα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Στέφανος Δέδας αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και ο Θάνος Τσίμπος κάνει την αναδρομή στα έργα και τις ημέρες του

Στην ΑΕΚ δεν πλήττεις ποτέ, ειδικά την φετινή χρονιά.

Δεν έχει υπάρξει ακόμα μια ήρεμη εβδομάδα που θα περάσει χωρίς να συμβεί κάτι στην ομάδα. Αυτή την φορά όμως ήταν κάτι διαφορετικό. Ο Στέφανος Δέδας αποτελεί παρελθόν από την Ένωση μετά από 8 μήνες στο τιμόνι της και θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια αναδρομή στα έργα και τις ημέρες του.

Ο Στέφανος Δέδας είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής. Η μπασκετική του φιλοσοφία είναι από αυτές που ξεχωρίζουν, καθώς διαφέρει πολύ από τα καθιερωμένα. Επειδή ήταν για πολλά χρόνια προπονητής σε ομάδες, που δεν ήταν είτε οι κορυφαίες είτε οι πιο πλούσιες στην Λίγκα που αγωνιζόντουσαν, είχε δημιουργήσει έναν τρόπο παιχνιδιού που να αντισταθμίζει την διαφορά ποιότητας/μπάτζετ για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Τρανό παράδειγμα η δουλειά του στην Χολόν, που με ένα μπάτζετ πάνω κάτω στα μέτρα της φετινής ΑΕΚ κατάφερε να κάνει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας και να βγει καλύτερος προπονητής στο Ισραήλ.

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και στην ΑΕΚ, όμως οι συνθήκες ήταν εντελώς διαφορετικές. Ήρθε σε μια περίοδο περικοπών του μπάτζετ και ειδικά το καλοκαίρι έπρεπε να συμφωνήσει με παίκτες που θα δεχόντουσαν να έρθουν και να προπονηθούν χωρίς να έχουν υπογράψει συμβόλαια, αφού η ΑΕΚ βρισκόταν σε διαδικασία εκκαθάρισης των μπαν. Η Ελληνική αγορά ήταν ήδη δύσκολη αφού οι περισσότεροι Έλληνες έφυγαν από την ομάδα και έπρεπε να δημιουργηθεί νέος Ελληνικός κορμός με παίκτες χαμηλότερης ποιότητας και εμπειρίας. Η φυγή του Μάνι Χάρις λίγο πριν το ξεκίνημα και η τραγική ιστορία με τον Γέλοβατς, του χάλασε τα πλάνα αφού είδε βασικά κομμάτια του παιχνιδιού του να φεύγουν.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια για την πορεία του Στέφανου Δέδα στην ΑΕΚ

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X