Μάντσεστερ Σίτι: Κινδυνεύει με κυρώσεις από την βρετανική Κυβέρνηση!

Μάντσεστερ Σίτι: Κινδυνεύει με κυρώσεις από την βρετανική Κυβέρνηση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα της Premier League που έχει μπει στη «μαύρη λίστα» της βρετανικής κυβέρνησης μετά την εισβολή της Ρωσίας στα ουκρανικά εδάφη!

Όπως αποκαλύπτει το «BBC», στην Downing Street εξετάζουν την επιβολή κυρώσεων και στην Μάντσεστερ Σίτι, λόγω της συνάντησης του ιδιοκτήτη της ομάδας, Σεΐχη Μανσούρ με τον πρόεδρο της Συρίας και σύμμαχο του Βλάντιμιρ Πούτιν, Μπασάρ Αλ Ασάντ.

Μια συνάντηση που καταδικάστηκε με αυστηρό τόνο από την κυβέρνηση της Αγγλίας, η οποία θεωρεί πως η ενίσχυση των δεσμών με το συριακό καθεστώς υπονομεύει τις προσπάθειες για διασφάλιση της ειρήνης στη χώρα.

Πλέον μένει να φανεί αν οι Βρετανοί είναι όντως διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους απέναντι στον Σεΐχη Μανσούρ, κάτι που δεδομένα θα επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις και στην ομαλή λειτουργία της Μάντσεστερ Σίτι!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X