Όλα λάθος στο ντεμπούτο του Κριχόβιακ με την ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η πρώτη τελική του Κριχόβιακ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απολύτως τίποτα σε σχέση με τη χρησιμοποίηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ δεν είχε ποδοσφαιρική λογική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν ορθόδοξη επιλογή να ξεκινήσει βασικός στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ; Η απάντηση είναι φυσικά όχι.

Ταυτόχρονα όμως δεν υπήρχε περιθώριο να μη ξεκινήσει. Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ έπεσε με τα μούτρα πάνω του, τα ματς για τα οποία είναι η συμφωνία του με την Ένωση είναι μετρημένα στα δάχτυλα και όλα είναι κρίσιμα. Ο ίδιος ήταν δεδομένο πως ήθελε πολύ να παίξει. Ανορθόδοξο μεν, αλλά όπως είναι η κατάσταση, ήταν δεδομένο πως θα γινόταν. Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο εκεί….

Περισσότερο το πρόβλημα ήταν ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε ο Κριχόβιακ. Που δείχνει πόσο «μπολιασμένη» είναι η ΑΕΚ με το να αγνοεί κάθε λογικό ποδοσφαιρικό δεδομένο. Τίποτα γύρω από τη χρησιμοποίηση του Κριχόβιακ, δεν είχε λογική.

Κανείς δεν ασχολήθηκε με τις ιδιαιτερότητες του ντεμπούτου ενός παίκτη εντελώς ξένου με το περιβάλλον της ομάδας και το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι σε ιδανική κατάσταση από πλευράς ρυθμού. Ουδεμία τακτική αναπροσαρμογή για να γίνει πιο εύκολη η ζωή του Κριχόβιακ δεν υπήρξε.

Διαβάστε περισσότερα για όσα συνέβησαν λάθος σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Κριχόβιακ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X