Πάρτι στο Μπερναμπέου η Μπαρτσελόνα του Τσάβι, διέλυσε 0-4 τη Ρεάλ Μαδρίτης! (VIDEO)

Πάρτι στο Μπερναμπέου η Μπαρτσελόνα του Τσάβι, διέλυσε 0-4 τη Ρεάλ Μαδρίτης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τεράστια νίκη της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα πάτησε την Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου σε ένα ματς που πήρε… μόνος του ο Τσάβι.

O Πιέρ Έμεριχ Ομπαμεγιάνγκ έβαλε τους Καταναλανούς μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς στο παιχνίδι καθώς μόλις στο 29ο λεπτό άνοιξε το σκορ μετά από ασιστ του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Τη σκυτάλη από τον Ομπαμεγιάνγκ πήρε στο 38΄ο Αραούχο, ο οποίος νίκησε άπαντες στον αέρα από κόρνερ του Ντεμπελέ και έγραψε το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά. Κάπως έτσι, ο Γάλλος εξτρέμ έγινε μόλις ο πρώτος που βγάζει δυο ασίστ στο πρώτο μέρος ενός Clasicο μετά τον Τσάβι το 2009.

Το «πάρτι» της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο 47′ ο Φεράν Τόρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 μετά από «μαγική» πάσα του Ομπαμεγιάνγκ με το τακουνάκι.

O Oμπαμεγιάνγκ έστησε το δικό του πάρτι αφού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε το 4-0 για τη Μπάρτσα. Ο Γκαμπονέζος άσος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 51ο λεπτό σε ένα μεγάλο πάρτι των Καταλανών. Mάλιστα, έγινε ο πρώτος μετά τον Ντι Στέφανο με δυο γκολ και ασίστ σε ντεμπούτο του σε Clasico.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X