ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο φοβικά, άνευρα, με λανθασμένες επιλογές και χωρίς καθαρό μυαλό και έχασε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, παρόλο που είναι εκτέλεση σε τετ α τετ, μοιάζει να διστάζει και να καθυστερεί να κάνει την έξοδο. Κατά τα άλλα ήταν σταθερός, απέκρουσε μια κεφαλιά εξ επαφής του Τσόλακ και ένα σουτ από τον Τσιγγάρα.

Κλεμάν Μισελέν: Κακό ματς από τον Γάλλο ακραίο μπακ. Ανασταλτικά είχε προβλήματα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ στα ανεβάσματα του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολύ κακές επιλογές και πολύ κακές σέντρες.

Σίμος Μήτογλου: Η μοναδικός που κάπως στάθηκε καλά στην τετράδα της άμυνας. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τους αντιπάλους του, κρατούσε σωστά την θέση του και είχε και κάποιες σωτήριες παρεμβάσεις στο ματς.

Γιώργος Τζαβέλλας: Κάτω του μετρίου και η παρουσία του Τζαβέλλα. Αυτή την φορά, ειδικά από το πρώτο 20άλεπτο και μετά, ήταν πολύ αργές οι αντιδράσεις του. Και δεν είχε καθαρό μυαλό ούτε στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού του, ούτε με την μπάλα στα πόδια του.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Ενώ ξεκίνησε στο ματς φουριόζος, όσο περνούσε η ώρα έδειχνε όλο και περισσότερο πέφτει σε λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, έχασε πολλές φάσεις από τα πλευρά του. Ενώ όσες φορές και αν έκανε ανεβάσματα, δεν κατάφερε καμία φορά ούτε να βγάλει συνεργασία, ούτε καλή σέντρα.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Ντεμπούτο έκανε με την ομάδα και μάλιστα στην βασική ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε επίδραση στο παιχνίδι. Έπαιρνε μπάλες, τις μοίραζε σωστά. Είχε και δυο σουτ εκτός στόχου από καλή θέση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν εξαφανισμένος από το γήπεδο.

Εχσάν Χατζισαφί: Μπήκε καλά στο παιχνίδι. Πήρε μπάλες και προσπάθησε να βοηθήσει και στην ανάπτυξη της ΑΕΚ. Και αυτός όμως, όσο περνούσε η ώρα τόσο έχανε την ενέργεια του. Ειδικά στο διάστημα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και λάθη στα δημιουργικά.

Νορντίν Άμραμπατ: Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του στην ΑΕΚ. Πολύ κακές επιλογές από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν του έβγαινε τίποτα από την αρχή του ματς και άρχισε να χάνει πολύ νωρίς το καθαρό μυαλό του. Χάλασε σχεδόν όλες τις επιθέσεις της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια του. Καταρχάς διότι στο πρώτο ημίχρονο, αν οι δικές του τελικές πάσες ήταν καλύτερες και δεν πήγαιναν πάντα σε αντίπαλο, η ΑΕΚ μπορεί και να είχε προηγηθεί. Επίσης στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, όχι μόνο χάνει την πρώτη μονομαχία, αλλά στη συνέχεια δεν καταφέρνει να σταματήσει ούτε με φάουλ την αντεπίθεση του αντιπάλου.

Στίβεν Τσούμπερ: Με εξαίρεση ένα κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο που ήταν μεν κινητικός, αλλά και πάλι του έλειψε η σωστή επιλογή στην τελική πάσα, γενικώς δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Έδειχνε να είναι ένα κλικ πιο πίσω και πιο αργός απ’ όλες τις φάσεις και παρότι βρέθηκε κάποιες φορές με την μπάλα στα πόδια με καλές προϋποθέσεις, δεν έκανε καθόλου σωστή επιλογή .

Σέρχιο Αραούχο: Ο μοναδικός που το πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό και που δεν θέλησε ούτε λεπτό να συμβιβαστεί με την ήττα. Έκανε ξανά τα πάντα, σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Δεν του βγήκαν οι συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, με πιο χαρακτηριστική την φάση που ο Σιμάνσκι δεν του αφήνει την μπάλα έξω από την μικρή περιοχή.

Λιβάι Γκαρσία: Η πρώτη κίνηση του Οφρυδόπουλου από τον πάγκο. Μπήκε με διάθεση και πήρε μπάλες στα πόδια του από την δεξιά πλευρά. Βρήκες χώρους για να κάνει εφορμήσεις και σε μια εξ αυτών λίγο έλειψε να δώσει την ασίστ στον Αραούχο, αλλά το χάλασε ο Σιμάνσκι.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Η αλήθεια είναι πως συνολικά βοήθησε περισσότερο στο κομμάτι με τα τρεξίματα και τις κερδισμένες δεύτερες μπάλες στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Όμως χάλασε την φάση ο Λιβάι έκτισε σωστά, παίρνοντας την μπάλα που πήγαινε για τον Αραούχο, προσπαθώντας να σκοράρει με τακουνάκι.

Λάζαρος Ρότα: Αντικατέστησε τον κουρασμένο και σ’ όχι καλό απόγευμα Μισελέν. Δεν φάνηκε και πολύ, παρόλο που κάποιες προσπάθειες συνεργασίας με τον Λιβάι από την δεξιά πλευρά, τις έκανε.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, πάλεψε αρκετά. Και φάση που εξελίχθηκε στην καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ, ξεκίνησε από το δικό του όμορφο άνοιγμα της μπάλας στον Λιβάι. Δεν βρέθηκε ωστόσο ο ίδιος σε φάση για να σκοράρει.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X