Έφτασε στην Ελλάδα ο Έλληνας πρόξενος της Μαριούπολης: «Ήρωες αυτοί που έμειναν πίσω» (VIDEO)

Έφτασε στην Ελλάδα ο Έλληνας πρόξενος της Μαριούπολης: «Ήρωες αυτοί που έμειναν πίσω» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα έφτασε ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης. Στο αεροδρόμιο περίμεναν τον πρόξενο η οικογένειά του, η σύζυγός του με τον επτά μηνών γιο τους και ο πατέρας του.

«Ήρωες είναι αυτοί που έμειναν στη Μαριούπολη» δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μανώλης Ανδρουλάκης και ζήτησε «να αγαπάτε το ΥΠΕΞ», ευχαριστώντας μια σειρά από ανθρώπους που τον βοήθησαν να γυρίσει σώος στην Ελλάδα.

«Το μέρος όπου βρισκόμουν εγώ, χτυπήθηκε δυο φορές» είπε ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη αλλά πρόσθεσε πως «ήξερα πως δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα μου».

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης, συναισθηματικά φορτισμένος, τόνισε πως στη Μαριούπολη υπάρχουν χιλιάδες άμαχοι νεκροί και πως στην πόλη, μόλις σε 24 ώρες καταστράφηκαν όλες οι υποδοχές! «Η Μαριούπολη θα μπει στη λίστα των πόλεων που καταστράφηκαν τελείως από τον πόλεμο, όπως η Γκερνίκα, το Λένινγκραντ, το Γκρόζνι».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X