Ξέσπασμα Εμπαπέ: «Δείξτε λίγο αυτοσεβασμό»

Ξέσπασμα Εμπαπέ: «Δείξτε λίγο αυτοσεβασμό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν εκτός ελέγχου μετά το τέλος της συντριβής από την Μονακό και τα έχωσε για τα καλά σε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο!

Ο Κιλιάν Μπαπέ απασφάλισε. Βγήκε εκτός ορίων μετά το 3-0 από την Μονακό, αλλά κυρίως από την εικόνα απάθειας των συμπαικτών του. Μετά το τελευταίο σφύριγμα έβγαλε με θυμό την φανέλα του και στις δηλώσεις του ήταν πολύ σκληρός, αφήνοντας πολύ σοβαρά υποννοούμενα προς κάθε κατεύθυνση: «Πρέπει πρώτα από όλους να σεβόμαστε τους ίδιους τους εαυτούς μας. Είναι σημαντικό. Αν έχουμε ένα ελάχιστο εκτίμησης για αυτό που κάνουμε για αυτό που θέλουμε να γίνουμε, αυτό που φιλοδοξούμε να γίνουμε. Ήταν ένα άδειο παιχνίδι από εμάς. Χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Μονακό», ήταν τα λόγια του Γάλλου σταρ, ο οποίος «έβραζε» και κρατήθηκε πολύ για να μην πει πολύ χειρότερα λόγια για τους συμπαίκτες του και την κατάσταση που επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X