O παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Bundesliga έγινε ο Νόιερ

O παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Bundesliga έγινε ο Νόιερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 4-0 της Μπάγερν επί της Ουνιόν για την 27η αγωνιστική της Bundesliga βρήκε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει δύο φορές απέναντι στους Βερολινέζους και να ξεπερνάει το φράγμα των 30 γκολ στη φετινή Bundesliga (31) βάζοντας πλώρη για την εξωγήινη επίδοση των 41 γκολ της περασμένης σεζόν, ωστόσο το φινάλε του ματς βρήκε έναν συμπαίκτη του να γράφει ιστορία.

Αυτός είναι ο Μάνουελ Νόιερ, που στο υπαριθμόν 460 παιχνίδι του σε επίπεδο Bundesliga μετράει πλέον 311 επιτυχίες και είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες νίκες στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας, αφήνοντας στη 2η θέση τον σπουδαίο παλαίμαχο κίπερ και νυν CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν.

Σημειώνεται πως Νόιερ και Καν είναι μέχρι στιγμής οι μοναδικοί με πάνω από 300 νίκες στην Bundesliga, με τον τρίτο της σχετικής λίστας Τόμας Μίλερ να θέλει δύο ακόμα νίκες για να φτάσει τον μαγικό αριθμό “300” και την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνουν οι Μάνφρεντ Καλτς (291 νίκες) και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (270 νίκες).

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X